Phil Spencer: Exkluzivity pre Project Scorpio sú kriticky dôležité

Xbox Exkluzivity 2017

Pomaly ale isto sa potvrdzuje, že ponuka Xbox exkluzivít na tento rok ešte nebola úplne odhalená. V diskusii na Twitteri Phil Spencer prehlásil, že v prípade Project Scorpio sa Microsoft sústredí na množstvo first-party hier, ktoré budú sprevádzať novú konzolu pri launchi.

Spencer si je vedomý toho, že pre Scorpio sú hry z dielne Microsoft Studios kriticky dôležité a tak môžeme v nasledujúcich mesiacoch čakať oznámenia rôznych hier. Dodáva však, že bude opatrnejší s ich predstavovaním, aby to nedopadlo ako so Scalebound. Je však možné, že k launch titulom pre Scorpio budú patriť aj updatované verzie už existujúcich hier, teraz s podporou pre 4K 60fps.

Nakoniec by sme sa mohli dočkať aj japonských hier. JRPG je žáner, ktorý na Xbox One nemá tak výrazné zastúpenie ako na Xboxe 360 a zdalo sa, že japonskí vývojári nemali záujem o vývoj hier pre Xbox. Vyzerá to ale, že opak bol pravdou a že skôr to bol Microsoft, kto nevenoval japonským štúdiám veľa pozornosti. To sa v posledných týždňoch napravilo. Šéf tímu Xbox podnikol výlet do Japonska, kde navštívil viaceré herné štúdiá a zabezpečil, že na Xbox One začnú vychádzať nové tituly. Niektoré z nich možno aj exkluzívne.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *