Cities: Skylines nemá Play Anywhere a to je škoda

Cities: Skylines

Keď som sa prvýkrát dočítal, že Cities: Skylines vyjdú na Xbox One a Windows 10, bral som podporu Play Anywhere za samozrejmosť. Pri takejto hre je ho skrátka treba, no vývojári na to majú iný názor.

V uplynulých dňoch bolo potvrdené, že budovateľská stratégia jednoducho nebude podporovať Play Anywhere a tak sa do Microsoft Storu onedlho dostanú dve rôzne verzie. Jedna je určená priamo pre Xbox One a dokonca ho spomína priamo vo svojom názve. Druhá je určená pre počítače s Windows 10 a líši sa iba ak, tak podporou klávesnice a myši. Napriek tomuto malému rozdielu však vydavateľ Paradox Interactive plánuje predávať Cities: Skylines dvakrát po 40€, raz na Xboxe a raz na počítači. Pritom budovateľské stratégie si priam žiadajú podporu Play Anywhere. Titul vychádza na obe platformy 21. apríla/dubna.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *