Takto vyzerá Forza Motorsport na Scorpiu

Forza Motosport 6

Nemusíme byť jasnovidci aby sme vedeli, že tento rok vyjde nová Forza. A takisto nemusíme byť jasnovidci, aby sme vedeli, že Forza bude podporovať aj Project Scorpio. No len teraz máme možnosť vidieť, ako hra skutočne vyzerá.

Okrem odhalenia noviniek o hardvéri Scorpia sa na internete objavil aj prvý screenshot z Forzy. Konkrétne je to ForzaTech Demo, teda engine demo, ktorým Microsoft testuje výkon a optimalizáciu hardvéru tak, že sa snaží vyťažiť čo najviac dostupného výkonu. Pri Scorpiu sa to ale nepodarilo. Je tak výkonný, že demo využilo len 66% pri renderovaní scény pri 60FPS v plnom 4K rozlíšení. Je však nutné dodať, že toto demo využívalo assety z Forzy Motorsport 6, no už to nám dáva prehľad o tom, čo od novej konzoly čakať. Digital Foundry dopĺňa, že ak by vývojári nechali bežať demo pri ultra nastaveniach, tak vtedy demo vyťažuje 88% výkonu Scorpia.

Ako vo výsledku vyzerá Forza Motorsport, môžete vidieť na screenshote nižšie. Ten má pri svojom plnom rozlíšení (3840 x 2160) veľkosť 11MB, takže sme z pochopiteľných dôvodov dali do tohto článku len miniatúru. Plný screen sa samozrejme načíta po kliknutí naň.

Project Scorpio Forza Motorsport Demo

via Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *