Jarný výpredaj Xbox Store bol zahájený, nájdete v ňom zľavu naozaj na všeličo

Xbox Spring Sale Jarny vypredaj 2017

Nielen, že s utorkom prišli nové Deals with Gold, tentoraz s ním prišiel aj veľký výpredaj Xbox Spring Sale, ktorý siaha na všetky platformy vrátane Xbox 360, Xbox One a Windows 10.

Opísať, čo všetko je v zľave, by nám trvalo hodiny a tak som sa rozhodol to skrátiť: V zľave je všeličo. Ak máte radi RPG, prídete si na Fallout 4 alebo Zaklínača, ak máte radi asasínov, tak si môžete kúpiť Assassin’s Creed. Ak máte radi dinosaury, nemáte PS4 a nehráte Horizon: Zero Dawn, tak je tu ARK: Survival Evolved so 60% zľavou.

Ozaj, keď už spomínam tie percentá, tak hráči so zlatým členstvom majú každú zľavu vyššiu ešte o ďalších ~10%. Preto v tomto článku nájdete klasické zľavy pre všetkých. Je to trochu nezvyk oproti predošlým článkom, kde sme to písali vyložene s cenami pre Gold. Článok je už tradične rozdelený na dve časti, jednu so zľavami pre Xbox One a druhú so zľavami pre Xbox 360. Beriem späť, je toho tak veľa že tie napíšem do samostatného článku. Takisto aj zľavy pre Windows 10 pokryujeme v samostatnom článku. Len tento má cez 1200 slov.

DEALS WITH GOLD (XBOX ONE)

JARNÝ VÝPREDAJ (XBOX ONE)

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *