Minecraft dorazí o mesiac na Nintendo Switch

Minecraft Nintendo Switch Edition

Microsoft si s Minecraftom nenechá ujsť žiadnu príležitosť a oznámil, že Minecraft vyjde na Nintendo Switch. Nečakané. Prekvapilo však, že vychádza pomerne skoro po Wii U verzii, ktorá priniesla aj nejaký exkluzívny obsah.

Podobne to bude aj v prípade Nintendo Switch verzie. Jej súčasťou bude Super Mario Mash-Up Pack, ktorý do hry prináša 40 exkluzívnych skinov inšpirovaných postavičkami zo Super Maria. V momente si tak môžete postaviť chajdu ako Mario, Luigi, Toad alebo hrad ako Bowser. Verzia pre Nintendo Switch tiež podporuje online multiplayer pre 8 hráčov, takisto má podporu pre lokálny multiplayer pre 4 hráčov. Ten je hrateľný na TV alebo v tabletop mode, ale pri rozmeroch displeja skôr uprednostníte TV.

Balíček tiež ukrýva prekvapenia, akými sú ostrovy v tvare potrubia alebo Bowserov hrad. Svety sa ponášajú v duchu Super Mario World sveta, na čom pracovali profesionálni stavitelia z Minecraft komunity. Do dokonalosti to potiahnu textúry, hudba zo Super Mario 64 alebo rôzne hádanky. Skrátka je to taká vylepšená verzia Minecraftu, ktorá má niečo do seba. Takisto má niečo do seba aj z hľadiska ceny, stojí 30 dolárov.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *