MotoGP 17 ohlásené, teraz už aj v 60fps, s Red Bullom a novým vydavateľom

MotoGP 17

Prekvapenie? Pre fanúšikov motorkárskych hier zrejme áno. V týchto dňoch bolo oznámené ďalšie pokračovanie MotoGP, ktoré sa už ale neskrýva za žiadnu osobnosť. A tak namiesto ďalšieho Rossiho prichádza MotoGP 17.

To však nie je jediné prekvapenie, ktoré oficiálna MotoGP séria prináša. Má tiež nového vydavateľa a aj keď na hre znovu pracuje Milestone, o vydanie sa postará Square Enix. Celkom pozoruhodná zmena, keď hru doteraz vydávali Bandai Namco. Ale je vidieť, že vzťahy medzi talianmi a japoncami fungujú aj v realite, nielen v Super Mariovi.

No a čo by to bolo za oznámenie, keby boli oznámené len dve veci? Už teraz vieme, že hra vyjde na Xbox One 11. júla/července 2017 a u vybraných predajcov bude mať predobjednávkový bonus v podobe Credit multiplieru, čiže násobiča získaných bodov. Získavať sa dajú samozrejme závodením, no a to závodenie teraz bude celkom pútavé. MotoGP 17 totiž prináša nové pravidlá, nový šampionát Red Bull Rookies Cup, poprvýkrát bude bežať v 60fps a tým to nekončí. Ešte nás majú prekvapiť novinky v multiplayeri a „kompletná revolúcia v režime kariéry“. Skrátka to má byť viac než len ďalší diel, má to pôsobiť ako obrovský refresh.

S oznámením prišla aj hromada screenshotov (25) a jeden announcement trailer, ktorý ukazuje, čo bude MotoGP 17 vlastne zač.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *