Na Xbox One môžete od dnešného dňa testovať O2 TV

O2 TV

Televízne vysielanie bolo odjakživa súčasťou Xbox One, no televízne funkcie typu OneGuide boli pre slovenský a český trh celkom zbytočné. U nás táto funkcionalita nebola oficiálne dostupná a vzhľadom k refocusu na hry si už ani nemyslíme, že pokročilé TV funkcie niekedy dorazia na Xbox v ČR a SR.

To ale neznamená, že na Xbox One nikdy nebude TV! Existujú firmy, ktoré veria v aplikačný potenciál Xbox One a nápadu sa najnovšie chopilo české O2. To totiž vypustilo preview verziu O2 TV pre Xbox One, ktorá otvára dvere do sveta televízie aj na konzoli. Samozrejmosťou sú dve funkcie a to živé vysielanie, DVRon-demand (O2 Videotéka).

Živé vysielanie a manažovanie nahraného obsahu (DVR) je samozrejme funkcia, ktorá vyžaduje prihlásenie sa do služby Moje O2 a teda vyžaduje, aby ste boli aktívnym užívateľom služieb tohto operátora. Vďaka tomu získate na Xbox One možnosť okamžite sledovať okolo 120 kanálov (české aj slovenské), dostupný je aj moderný, interaktívny TV program so všetkým, čo k tomu patrí: logá kanálov, informácie o reláciách aj možnosť usporiadania podľa seba. Takisto ponúka možnosť nastaviť si pripomienky pre relácie, ktoré nechcete zmeškať a to aj s možnosťou spätného pozretia do 50 hodín od vysielania. Funkcia nahrávania však bola obmedzená len na mobily a tablety s Windows.

Prehľad nahraných relácií pre užívateľov O2 TV má tiež svoje čaro. Okrem možnosti pozrieť si relácie kdekoľvek je tu dostupná aj možnosť požičať si viac ako 700 filmov s možnosťou pozerania po dobu 48 hodín. Plus sa čerpajú informácie z ČSFD ako ratingy, trailery, popis filmu aj DVD obaly. Aplikácia je dostupná zadarmo na stiahnutie tu.

O2 TV
O2 TV
Price: Free+

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *