Call of Duty WWII prinesie hneď dva príbehy a vynovený multiplayer

Call of Duty WWII

Trailer na nové Call of Duty WWII uvidíme dnes večer, ale už teraz tu máme uniknuté informácie.

Tie sa dostali na internet vďaka leakerovi CharlieIntel, ktorý zverejnil fotky propagačných materiálov. Milou správou je, že materiály k Call of Duty WWII nám ukazujú aj obal hry pre Xbox One. Propagačné materiály tiež ukazujú, že hra bude obsahovať vysokokvalitnú kampaň pre jedného hráča. Jej príbeh sleduje „bratstvo obyčajných mužov bojujúcich za slobodu vo svete, ktorého sa zmocňuje tyrania“. Teda môžeme čakať príbeh typický pre WWII. A vylodenie v Normandii.

K novinkám v novom Call of Duty WWII patrí aj samostatný co-op režim s novým, originálnym príbehom. O ňom zatiaľ nevieme veľa, no je to určite pekné rozšírenie novej hry. A tiež sa v hre objaví multiplayer. Ten sa vráti naspäť na zem a prinesie aj nové spôsoby interakcie a sociálne funkcie. Všetky tri pasáže si budeme môcť vychutnať už 3. Novembra/listopadu, kedy hra vychádza na Xbox One a ďalšie platformy.

Viac o tejto hre uvidíme už dnes večer pri jej odhalení o 19:00. A tiež dúfame, že sa Activision poučí z minuloročných chýb a vydá trailer, ktorý bude stáť za to.

Call of Duty WWII

Call of Duty WWII

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *