Vyskúšajte si prvú hodinu Prey v deme pre Xbox One

Prey

Medzi očakávané hry tejto jari patrí aj Prey. Reboot, ktorý vôbec nemal byť rebootom, vychádza už začiatkom mája/května, no už teraz je k dispozícii hrateľné demo, ktoré vás dostane do deja.

Na dnešné pomery je vskutku neobvyklé, že by demo očakávanej hry vyšlo pred vydaním. V posledných rokoch sa totiž rozmohol trend, kedy vývojári vydajú demo až niekoľko týždňov/mesiacov po zahájení predaja pôvodnej hry, prípadne miesto dema zapnú otvorený beta test. Čo je vlastne to isté ako demo, len v marketingovo pútavejšom prevleku. A častokrát s nefunkčnými servermi, však Ubisoft?

Bethesda sa pri Prey vydala inou cestou a práve v týchto minútach vydala Prey Demo: Opening Hour. Už z názvu vyplýva, že si v ňom zahráte prvú hodinu príbehu, čo je dostatok na to, aby ste zhodnotili, či reboot napĺňa očakávania alebo nie. Fanúšikovia určite nezabudli na to, že malo ísť pôvodne o Prey 2, ktorý bol dokonca ohlásený už v roku 2006 a mal vyjsť na Xbox 360. Ale inak tomu nebolo ani pri pôvodnom dieli. Ten v roku 2006 vyšiel, no pracovať sa na ňom začalo ešte v roku 1995. Čiže vlastne so mnou sa táto hra ťahá celý život (doslova). A celkom ma fascinuje, že medzi zahájením práce, vydaním pôvodnej hry a vydaním rebootu ubehlo vždy 11 rokov.

V tomto najnovšom dieli Prey sa dostanete do role hlavného vedca na vesmírnej lodi Talos I a budete pracovať na experimente, ktorý má za cieľ navždy zmeniť ľudský druh. Ale už asi viete, ako to dopadne. Ale ak chcete vedieť viac, určite si stiahnite demo, má 12,28GB.

Prey Demo: Opening Hour
Prey Demo: Opening Hour

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *