Cyberpunkový Observer dorazí exkluzívne na Xbox One už toto leto

Observer

Hra, ktorá Vám dovolí nahackovať sa do tých najhorších nočných môr vašich oponentov, vyjde exkluzívne na Xbox One (a PC) už toto leto.

Štúdio Blooper Team, ktoré stálo za úspešnou hororovkou Layers of Fear (nedávno v Games with Gold), prichádza s novinkou na štýl cyberpunkového hororu.  Myšlienka tejto znepokojivo dobre vypadajúcej hry tkvie v otázke, čo by sa stalo, keby aj strach človeka dokázal niekto hacknúť.

Hrá vás vsadí do role Daniela Lazarskiho, elitného neuro-detektíva, ktorý dokáže hacknúť a ponoriť sa do myslí svojich podozrivých. Tam si už musí poradiť s ich najtemnejším strachom, avšak taktiež v niektorých momentoch aj so svojim vlastným. Vlastne v tom trochu cítime nádych filmu Inception.

Keďže sa ale dej odohráva v roku 2084, prináša so sebou dojem temného, tech-noir sveta na štýl filmu Blade Runner. Nervy drásajúcu atmosféru vám priblíži uverejnený trailer, no na hru si ešte musíte počkať do leta tohto roku.

via XboxAchievements

Ján Debnárik

Xboxer-Padawan od roku 2017. Milujem históriu a s ňou spojené hry, hlavne stratégie. Mojou srdcovkou sú pre mňa ale RPG singleplayerovky, napríklad Witcher series. Nepohrdnem však ani MMORPG's, keďže som dlhoročný hráč World of Warcraft. Čo dodať - story rules.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *