Xbox: Posledné tri roky boli o hardvéri, teraz je rad na exkluzivitách!

Phil Spencer Exkluzivity

Skeptikom to príde neuveriteľné, no po tých rokoch, kedy Microsoft vydal vlastných pár exkluzivít každý rok, sa blíži zmena.

Phil Spencer v rozhovore pre The Gurdian povedal presne to, čo chcel asi každý polo-spektický xboxer počuť. Microsoft zvyšuje svoje investície v oblasti hier. Čo znamená, že Microsoft začína pracovať na nových exkluzivitách, nových značkách, ktoré uvidíme v nasledujúcich rokoch alebo možno už aj mesiacoch. Spencer tvrdí, že sám zažil veľakrát situáciu, kedy sa ho ľudia na sociálnych sieťach dopytovali po exkluzivitách.

Lenže posledné tri roky boli podľa neho o zvýšení kvality služieb a hardvéru a drvivá väčšina peňazí Microsoftu išla práve do týchto aspektov. Čo vysvetľuje, prečo sme minulý rok dostali vlastne asi len Quantum Break, ReCore, Gears of War 4 a Forzu Horizon 3. Pokojne ma doplňte v komentároch, ak som na niečo zabudol. 😉

Gears of War 4 Multiplayer Screenshot

„Tú istú úroveň oddanosti, akú ste od nás videli za posledné tri roky v oblasti hardvéru a služieb – tú istú teraz čakajte pri našich first-party hrách. Nechcem ísť do detailov a predčasne oznamovať hromadu vecí, no zvyšujeme tu naše investície a nemáme žiadne pochybnosti,“ vravel v rozhovore. Takže môžeme čakať, že Microsoft začne naozaj pracovať, aj vďaka nástupu Project Scorpio, na nových tituloch, ktoré môžu zvrátiť sled udalostí a môžu obrátiť karty natoľko, že Xbox začne dobiehať a možno predbiehať One.

Forza X Leak

via The Guardian

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *