THQ potvrdzuje ranný leak – Darksiders 3 skutočne bude

Po rannom leaku nezostalo THQ nič iné, než to rovno oznámiť. Darksiders 3 sa predčasne objavili s popisom aj prvými screenshotmi na stránke Amazonu. Takisto bolo odhalené, že hra vyjde na Xbox One budúci rok.

THQ tak nemalo na výber, pretože predčasne zverejnená ponuka na Amazone odhalila všetko. Hlavnou postavou bude ďalší jazdec apokalypsy – Fury. A jej meno napovedá, že nás s ňou čaká poriadna hack’n’slash akcia, keď sa „nažhaví“. Tentoraz si vychutnáme aj viac nadprirodzena, keďže Fury je mage a pri bojoch sa bude neraz opierať o svoje kúzelné schopnosti.

Nimi si postupne môžete odomykať nové zbrane, pohyby a schopnosti. Tie potom môžeme využiť pri boji proti Siedmym smrteľným hriechom a ich posluhovačom, ktorí majú rôzne formy – od mýtických tvorov až po zdegenerované bytosti. Čo sa tiež potvrdilo, je, že hra má žijúci otvorený svet.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *