PlayerUnknown’s Battlegrounds dorazí aj na Xbox One, neskôr možno na PS4

PlayerUnknowns Battlegrounds

Vojnovým hitom posledných dní rozhodne nie je ani Battlefield ani Call of Duty. Je ním celkom neznáma hra PlayerUnknown’s Battlegrounds, ktorá začala svoju púť cez Steam Early Access a dodnes predala 2 milióny kópií.

Na to, že je to Early Access záležitosť, je to skutočne veľký projekt, ktorý sa vyznačuje aj obrovskou kapacitou hráčov – na jednom serveri môžete bojovať so stovkou vojakov, takže taký Battlefield pre 64 hráčov zanecháva v prachu a blate. Hru môžeme už teraz označiť za hit a nečudo, že jej autori chcú zopakovať svoj úspech na ďalších platformách – alebo aspoň na Xboxe.

Kreatívny šéf Brendan Greene v novom rozhovore povedal, že už v súčasnosti majú tím, ktorý pracuje na porte pre Xbox One. Zatiaľ nemajú určený presný termín vydania. To isté platí aj o PS4 verzii, na ktorej chcú začať pracovať až po vydaní hry na Xbox. Je ale možné, že tvorcovia budú chcieť najprv opustiť Steam Early Access program a na Xbox verzii začnú pracovať naplno až po vydaní plnej hry na PC.

via GameInformer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *