Ubisoft pripravuje nový western, je to Far Cry 5 alebo Call of Juarez?

Pokiaľ pôjde tento rok všetko podľa plánu, potom môže byť rok 2017 rokom westernu. Rockstar plánuje tento rok vydať Red Dead Redemption 2 (aj keď on rád veci odkladá) a Ubisoft preň zrejme chystá rivala.

Mediálnej verejnosti totiž neuniklo natáčanie nového live action traileru uprostred ničoho v Montane (USA). Projekt má na starosti Jeff Guillot, ktorý zvedavcom prezradil, že pripravuje trailer na nový western, ktorý vychádza v septembri/září tohto roku. Teda zhruba v rovnakom čase, v akom by mal vyjsť Red Dead Redemption 2. Lenže je tu niekoľko nejasností: V prvom rade, Rockstar nerobí live action trailery. Tie sú špecialitou Ubisoftu. A v druhom rade, Guillot má dlhú históriu s Ubisoftom, ktorému už spravil podobné videá pre Driver, Rabbids alebo Red Steel 2.

Vo Far Cry sme naposledy zavítali do praveku.

Ďalej sa dozvedáme, že nová hra bude mať gigantický svet, ktorého celková rozloha bude okolo 5000 míľ. Herná plocha sa má tiahnuť od Kalifornie až k Montane. Vo veľkých open-worldoch sa vyžíva Ubisoft, ktorý ich dáva do svojich onlinoviek. Preto si napriek tvrdeniu, že by mohlo ísť o Far Cry 5, myslíme, že pôjde o Call of Juarez. Ten tiež patrí Ubisoftu a taký Cartel bol dosť zlý na to, aby poškodil reputáciu značky. Preto je čas to napraviť – v obrovskom otvorenom svete divokého západu.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *