LEGO Marvel Super Heroes 2 ohlásené a rovno aj s prvým teaserom

LEGO Marvel Super Heroes 2

Tých superhrdinov uvidíme na Xboxe habadej. Pár dní dozadu vyšli Guardians of the Galaxy od Telltale, zajtra pre zmenu vychádza Injustice 2. No a ak sa vám máli alebo to nie je vaša šálka kávy, tak potom ňou už určite musia byť LEGO Marvel Super Heroes 2.

Čerstvé pokračovanie podarenej LEGO hry z roku 2013 bolo práve predstavené a hráči si isto prídu na svoje. Titul je voľným pokračovaním predošlej hry a prináša úplne nový príbeh. Tentoraz neznáma sila vytrhla z časopriestoru ikonické lokality z filmového Marvel univerza a spojili sa vo svete Chronopolis, kam sa vydajú aj kockatí hrdinovia a záporáci.

Hra si zachovala tradičné postavičky, ktoré tu boli už predtým a doplnila ich o úplne nové. Niektoré postavy sa pre zmenu vrátia v nových prevlekoch, Spidey bude Spiderman 2099, Captain America bude kovboj a tak. K ostatným ohláseným postavám patrí Thoe, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin aj Strážci galaxie aj s Baby Grootom. Ktorí teda nedokázali zabrániť vytvoreniu Chronopolisu.

Keď nie sú screenshoty, je aspoň boxart 🙁

A čo by to bolo za LEGO hru, keby v nej chýbal typický humor? Ten sa dá považovať za samozrejmosť a rovnako tak Warner Bros sľubuje zábavu pre celú rodinu. To najmä vďaka prítomnosti kompetitívneho a kooperatívneho módu pre 4 hráčov na jednej obrazovke. Kompetitívny režim nesie meno Super Hero a bude to vlastne taká bojovka. Zaujímavým prínosom v príbehu hry bude ovládanie času.

Hra vychádza ako časová exkluzivita pre Nintendo Switch toto leto, 17. novembra/listopadu 2017 potom vyjde aj na Xbox One. K hre bol zatiaľ vydaný krátky teaser, plný trailer uvidíme už budúci týždeň.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *