Microsoft omylom prezradil oznámenie novinky od Nintenda

SNES Classic Mini

Občas sa stane, že prieskumy odhalia aj to, čo by nemali. A práve to sa zrejme teraz podarilo Microsoftu, ktorý cez svoju stránku prezradil pripravovanú novinku od Nintenda, ktorá mala byť ukázaná na E3.

Microsoft sa totiž v prieskume na Xbox Live Rewards pýta ľudí na to, čo si myslia o rôznych platformách, čo sa im páči, čo sa im nepáči a čo očakávajú od E3. Na tom by nebolo nič špeciálne, nebyť toho, že sa Microsoft v tejto otázke pýta ľudí na záujem o Xbox Project Scorpio, PS4 Pro, Nintendo Switch, nové hry a Nintendo SNES Classic Edition.

Xbox Live Rewards SNES Classic Edition

Táto konzola nebola predstavená, no hovorí sa, že by sa mohla začať predávať na Vianoce. Presne tak ako jej predchodca, NES Classic Mini, ktorý vyšiel v limitovanom množstve ako taká rarita pre zberateľov.

 

Zaujímavé tiež je, že sa Microsoft pýta na rôzne vychytávky konzoly Switch. Ľuďom dáva možnosť zvoliť si dve veci, ktoré pokladajú za najzaujímavejšie. V ponuke je cena, katalóg hier, JoyCon, prenosnosť, lokálny multiplayer a microSD podpora. Následne sa Microsoft pýta aj na veci, ktoré ľudia pokladajú na Switchi za najmenej atraktívne. Medzi vecami spomína napr. absenciu spätnej kompatibility či podporu VR.

Xbox Live Rewards Nintendo Switch Features

via Eurogamer.net

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *