Need for Speed: Payback – EA Access, DLC, Edície

NFS Payback

Need for Speed: Payback dnes bolo ohlásené trailerom, prvé oficiálne informácie sa ale na internet dostali o pár minút skôr. Teraz už ale máme všetko čierne na bielom, vrátane informácií o Xbox One verzii, o edíciách a DLC.

Ako už bolo potvrdené Amazonom, tak Need for Speed: Payback vychádza naozaj 10. novembra/listopadu 2017 na všetky tri veľké platformy. Zatiaľ nebolo povedané nič o Project Scorpio, očakávame ale, že niečo uvidíme na E3. Predsa len, už teraz je potvrdené, že hra bude dostupná aj v EA Access a predplatitelia si ju môžu na Xbox One zahrať o 8 dní skôr.

Podobné, no nie až také prestížne privilégium, budú mať aj tí, ktorí si kúpia Deluxe edíciu. Môžu hrať už tri dni pred vydaním, teraz však nastálo a nie len v rámci 10-hodinového dema. Tým sa zároveň dostávame k edíciám. Kým pri ostatných hrách nie je problém vydať 250-dolárovú zberateľskú edíciu, Need for Speed Payback vyjde v dvoch edíciách.

Štandardná edícia je lacnejšia a ponúka len základný obsah. Dostupná bude ako v digitálnej, tak krabicovej verzii. Myslím, že tu niet o čom diskutovať. No a potom prichádza na rad už spomínaná Deluxe Edition. Okrem 3-dňového predstihu dostanete aj dvojicu DLC sád.

Platinum Car Pack je sadou piatich vytuningovaných vozidiel, ktoré môžete okamžite vypustiť do ulíc mesta vo Fortune Valley. Presnejšie sem patria tieto stroje: 1967 Chevrolet Camaro SS1969 Dodge Charger R/T2016 Ford F-150 Raptor2008 Nissan 350Z a nakoniec 2016 Volkswagen Golf GTI Clubsport. K tomu je súčasťou dodatku modrý dym pneumatík. Zdá sa, že aj táto srandička rozšíri možnosti tuningu a priblíži ho hrám ako NFS ProStreet či Underground 2.

High Roller Pack pre zmenu obohacuje hru o pripravovaný Story Mission Pack a exkluzívne tuning doplnky, zľavy a podobné hovadinky. O pripravovanom Mission Packu ešte veľa známeho nie je, no v redakcii dúfame, že sa nevydá podobnou cestou ako ten, ktorý pred rokmi sľuboval Rockstar pre GTA V.

Ďalej tento dodatok obsahuje exkluzívnu Deluxe Edition farbu pre nitro (pre 5 áut), exkluzívnu Deluxe Edition ŠPZ a ikonu do Leaderboards. A potom prináša 5 Shipments, čo bude zrejme podobná vec ako battlepacky. Myslíme si to, pretože EA sľubuje, že nám to pomôže lepšie odštartovať kariéru. Sada tiež zahŕňa 10% zľavu na všetky in-game nákupy a 5% Rep bonus.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *