Battleborn prechádza na free-2-play na Xbox One

Battleborn

2K Games bohužiaľ nemajú veľké šťastie na free-2-play hry. Najprv vydali Evolve, ktorému sa zrejme onedlho vypnú servery a Battleborn ostal pre zmenu v zabudnutí. Chcel konkurovať Overwatchu, sám skončil v jeho tieni.

Gearbox teda musel zakročiť a aby aspoň čiastočne zvýšil záujem o Battleborn, tak vypustil špeciálnu „Extended Trial“ verziu. Čím vlastne z Battlebornu spravil free-2-play záležitosť s možnosťou full game unlocku. Predĺžený trial totiž nie je časovo obmedzený a tak ho môžu hrať všetci donekonečna. Alebo aspoň dokým fungujú servery. Hráči, ktorí budú hrať zadarmo, však môžu používať len 6 postáv. Ich ponuka bude rotovať, takže je tam potenciálne možnosť vyskúšať si všetky.

Bezplatný Battleborn je dostupný už teraz na stiahnutie na Xbox One a PC a od budúceho týždňa bude dostupný na stiahnutie aj na PS4.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *