Kde všade pozerať Xbox E3 konferenciu

Xbox E3 2017 Teaser

Už len tri dni nás delia od najvýznamnejšej Xbox konferencie posledných rokov. E3 2017 odštartuje už túto nedeľu o 23:00 Xbox konferenciou, ktorú si budete môcť vychutnať naživo, cez livestream a aj v textovej podobe.

Textový prepis noviniek vám samozrejme prinesieme v čo najkratšom čase, spolu so všetkým, čo k tomu patrí. Livestream Xbox E3 konferencie bude mať na starosti potom priamo Microsoft a aj keď sa spočiatku zdalo, že event bude vysielaný exkluzívne cez Mixer, nie je tomu tak. Cez ten však bude dostupný exkluzívny 4K stream, takže ak máte 4K televízor či monitor, určite by ste E3 mali sledovať cez Xbox One S.

Livestream však bude dostupný aj na iných stránkach – Xbox.com, YouTube a Facebook. Všade samozrejme v rovnaký čas – nedeľu 11.6.2017 o 23:00 nášho času.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    toho 4k live prenosu sa bojím, aby to nesekalo a nepadalo. Ale možno by ste potom mohli pridať 4k video na stiahnutie po skončení. 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *