FIFA 18 pokračuje v The Journey, prináša novú technológiu pohybu a vyjde na Xbox 360

FIFA 18

Športy sú predovšetkým o posedení s kamarátmi, pizzou a pivkom, no nájdu sa aj náročnejší, ktorí od športovej hry požadujú viac. FIFA 17 práve preto priniesla príbehový režim The Journey a ten prekvapivo zožal obrovský úspech. Niet preto divu, že ho ponúkne aj FIFA 18.

Ba čo viac, FIFA 18 bude priamo nadväzovať na udalosti predošlej hry (zmierte sa s tým, FIFA sa mení na telenovelu) a ponúkne režim The Journey: Hunter Returns. Hlavnou postavou bude opäť hviezda na výslní Alex Hunter, ktorému sa podarilo dostať sa na vrchol anglickej Premier League.

V druhej sezóne bude mať Alex na výber – buď zostane vo svojom klube alebo príjme ponuku a prestúpi inam. Dvere do siene slávy mu otvára Cristiano Ronaldo. Ako sa bude Hunterov príbeh vyvíjať, rozhodnú hráči. Transfer Window bude spustený 1. júla/července. Režim bude dostupný len na Xbox One, PC a PS4.

Obrovskou novinkou je aj technológia Real Player Motion Technology. V tomto prípade EA radikálne upgradovala pohyby postáv. V princípe, doteraz hra renderovala všetky pohyby naraz ako jednu animáciu. FIFA 18 však už bude brať pohyby postáv prakticky ako samostatné framy, čo v konečnom dôsledku prinesie realistickejšie pohyby postáv.

 

FIFA 18

Nintendo Switch dostane vlastnú verziu hry, pomenovanú ako FIFA 18 for Nintendo Switch. Táto edícia je prakticky totožná s ostatnými verziami, no nenájdete v nej režim Journey kvôli tomu, že nie je z čoho pokračovať. Tiež podporuje rôzne ovládače a možnosti ovládania/používania konzoly (Tabletop, Handheld, TV mód), ako aj lokálny multiplayer pre dvoch hráčov. Nechýbajú tu režimy ako FUT, Career Mode alebo Kick Off.

FIFA 18

Xbox 360 a PlayStation 3 sa dočkajú FIFA 18: Legacy Edition, čo bude vlastne minuloročná hra s aktualizovanými súpiskami. Dá sa povedať, že je to posledný diel pre tieto konzoly. Xbox One potom pre zmenu obdrží špeciálne vydania Icon Edition a Ronaldo Edition. Nečakajte však darček v podobe steelbooku, aký mala FIFA 12 (14?) pre Xbox. Jednotlivé edície sa líšia akurát obalom a digitálnymi bonusmi.

FIFA 18 vychádza 29. septembra/září 2017 na PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Xbox 360 a PlayStation 3.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    keby tak zamakali aj na nhl18

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *