ABSURDNÉ LIMITKY #6: Assassin’s Creed Origins za 800€

Veľmi netradične dnes pokračujeme v našom minuloročnom letnom seriáli Absurdné Limitky. Ale máme k tomu dôvod. Ubisoft totiž predstavil Assassin’s Creed Origins: Dawn of the Creed Legendary Edition.

Je to najvyššia zo šiestich edícií, v ktorých hra vyjde a ponúka toho naozaj veľa. Ale aj si za to poriadne priplatíte, stojí 800€. Čiže ak ju fakt že chcete, prestaňte sa pozerať po Xboxe One X, novom iPhone a začnite šetriť. Dostanete za to jednu hru, ale s celkom peknými bonusmi. Najmä, ak máte priveľa voľného miesta a potrebujete ho nejak využiť.

Assassin's Creed Origins Dawn of the Creed Legendary Edition

Hlavnou „relikviou“ tejto legendárnej edície je očíslovaný 73cm Bayek. Vyrobených bude totiž len 999 kusov a každý má certifikát pravosti. Oproti tomu je nejaký steelbook fakt len drobná pozornosť podniku. Inak, ten je tiež súčasťou balenia. Najsámlimitovanejšia edícia Assassin’s Creed Origins tiež obsahuje amulet Bayekovho orla, štyri exkluzívne litografie s rozmermi 38 x 28cm.

Mimochodom, za zmienku stojí aj spôsob, ako sa k tejto edícii dopracovať. Totiž, Ubisoft prijíma predobjednávky a keď si ju predobjednáte teraz (ak sa ešte neminula), tak už teraz vám kuriér doručí vyššie menované bonusy. Zvyšok edície dostanete 27.10.2017, kedy vychádza hra.

Vtedy dostanete od Ubisoftu Assassin’s Creed: Origins (Gold Edition), ktorá obsahuje Season PassDigital Deluxe Pack, ktorý ponúka exkluzívnu misiu Ambush at Sea (vyjde aj zvlášť ako DLC, verte mi), Legendary Gear Set v podobe outfitu, sedla na koňa a zbraní a nakoniec aj 3 Ability Points, ktoré môžete využiť na okamžitý upgrade skillov. Tiež obdržíte artbooksoundtrack na CD, Art Cardsmapu, ktorú si môžete napríklad zavesiť na stenu.

Assassin’s Creed: Origins (Dawn of the Creed – Legendary Edition) sa dá objednať len cez Ubisoft Store.

Assassin’s Creed: Origins podporuje 4K rozlíšenie na Xbox One X.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *