Nová pracovná ponuka naznačuje, že Microsoft pokračuje v Scalebound

Scalebound

Opäť sa vraciame k nechválne známej téme – Scalebound. Microsoft ho predstavil v roku 2015, začiatkom tohto roka ho však zrušil. Nová pracovná ponuka však naznačuje, spolu s predĺženou ochrannou známkou, že firma sa predsa len vrátila k vývoju.

Naznačuje to popis pracovnej ponuky, ktorú na internet zavesil známy herný náborár Sandor Roberts, ktorý pomáha herným štúdiám hľadať zamestnancov. V najnovšom príspevku oznámil, že hľadá človeka na „Lead Environment Artist“ pozíciu (teda človeka, ktorý bude mať na starosti mapu) pre novú AAA hru od Microsoftu.

Tiež povedal, že koncept hry má blízko ku úspešnej PS exkluzivite Horizon: Zero Dawn. Tá však vychádza z podobného receptu ako zrušený(?) Scalebound, na ktorý Microsoft stále vlastní ochrannú známku. Obe sa totiž odohrávajú vo svete, ktorý obývajú veľké tvory, niekedy mechanické a tiež ľudia, ktorí majú k dispozícii moderné technológie. Do takejto kategórie hier však spadá aj ďalšia značka od Microsoftu, ReCore.

Microsoft Horizon Zero Dawn Scalebound

via TiCGN

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    no neviem, nevim, sú to len dohady.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *