Skull & Bones ponúkne aj singleplayerovú kampaň

Skull & Bones

Čo pôvodne vyzeralo ako ďalšia čisto multiplayerová hra, nakoniec hráčov prekvapí aj solo kampaňou. Ubisoft už potvrdil, že Skull & Bones ju prinesie pri launchi a bude viac, než len doplnkom k multiplayeru.

Singleplayerová kampaň by mala tvoriť prakticky druhú polovicu hry a tak to nebude len tutorial, s akým sme sa stretli napríklad pri Rainbow Six Siege. Kampani nebude chýbať naratív a hráči sa na vodách Indického oceánu stretnú s množstvom slávnych pirátov, ktorí žili, pili a rabovali aj v skutočnosti. Zatiaľ nie je známe, ako dlho táto kampaň potrvá, no podľa všetkého by mala byť akurát dlhá na to, aby hra bavila aj hráčov, ktorí preferujú singleplayer pred multiplayerom.

Stále však platí, že je Skull & Bones hlavne multiplayerovkou. Čo sa expandovania týka, zrejme sa prejde na rovnaký model ako pri ostatných hrách, že kľúčový content bude dostupný zadarmo a Ubisoft bude „ryžovať“ hlavne na mikrotransakciách. Len dúfame, že to nepreženú tak ako pri For Honor. To by bola škoda 🙁

Skull & Bones vychádza budúci rok na Xbox, PlayStation a PC. Taktiež bude podporovať výkonnostné upgrady Xbox One X a PS4 Pro. Ako, zatiaľ neodhalili.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *