S E3 to neskončilo, Microsoft chystá oznámiť ďalšie hry na Gamescome 2017

Xbox One X

E3 je síce najväčšou hernou konferenciou a pre xboxerov bola obzvlášť krásna. Microsoft si totiž prichystal ten najsilnejší launch konzoly, aký doposiaľ mali a okrem Xbox One X odprezentovali vyše 40 hier, z čoho až 22 sú konzolové exkluzivity.

Je však pravda, že viacero z týchto hier sa radí k menším titulom zväčša od indie štúdií, s ktorými Microsoft ochotne spolupracuje. Aj preto niektorí po E3 vyjadrili sklamanie, že sme tu nevideli žiadne AAA first-party exkluzivity, na čo Phil Spencer v momente reagoval slovami, že plánujú niekoľko z nich priniesť v nasledujúcich 2-3 rokoch. Oznamovanie hier pre Xbox však neskončilo „len“ 22 exkluzivitami.

Exclusive Xbox E3 2017

Aaron Greenberg už potvrdil, že Microsoft má prichystané úplne nové oznámenia na veľtrhu Gamescom 2017. Ten sa koná v auguste/srpnu v Nemecku. Upozornil však, že toho bude menej, čo je odôvodnené aj tým, že Gamescome je menší veľtrh, než E3. Zároveň ale hovorí, že niekoľko hier bude oznámených čisto pre PC.

via Gamepur.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *