Sony prezentuje gameplay Anthem… z Xbox One X

Anthem PS4 Xbox

Anthem od BioWare nie je Xbox exkluzivita, hra však bude vyzerať najlepšie na One X. Tohto faktu si je zjavne vedomé aj Sony, ktoré hráčom prezentuje gameplay z Xbox verzie hry.

Sony totiž na svoj YouTube kanál uverejnilo gameplay, ktorý sme mohli vidieť na konci Xbox E3 konferencie. To, že sú zábery z hry navlas totožné, je len detail, konieckoncov niektoré E3 demá ovláda automat. Ale len ťažko to vysvetlí, prečo sa v gameplayi na YT kanáli Sony objavia tlačidlá „LB“ a „RB“.

Anthem PS4 Gameplay Xbox Buttons

Sony ich však rýchlo zakrylo vlastnými „L1“ a „R1“ tlačidlami, no práca editora nebola zrovna najkvalitnejšia. V scéne na 3:40 môžete ešte vidieť, ako sa Xboxové tlačidlá vytrácajú v prospech tých z PS4-ky kvôli zlej synchronizácii. V neskoršom prípade (4:35) ale editor zo Sony odviedol ďaleko horšiu prácu. Tam sa jednoducho „LB / LB+RB \ RB“ v sekunde zmení na „L1 / L1+R1 \ R1“.

Anthem PS4 Gameplay Xbox Buttons 2

Najlepšiu prácu potom editor spravil v pasáži približne 5:28, kde zmenu tlačidiel takmer nevidno. Každopádne, PS4-kári majú možnosť vychutnať si, ako bude hra vyzerať…. na Xbox One X.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. KoubecX píše:

    Co taky čekat od Sony 🙂

  2. Bambino píše:

    Šašovia počmarany ?

  3. StriderCZ píše:

    Myslím si, že Sony má po příchodu XOX těžké spaní. Jakkoliv v prodejích vede, tak v okamžiku kdy se budou objevovat srovavací videa u nových her, tak se začne situace pomalu obracet. Situaci Sony nepomáhá ani to, že PS5 je v nedohlednu…

  4. Danny píše:

    To sou teda monstrózní šašci ??

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *