Prekvapenie, Titanfall 2 prichádza do EA Access

EA Access Titanfall 2

Tak sa zdá, že dohoda medzi EA a Sony padla. Pôvodne totiž EA vyhlásila, že kvôli Sony sa Titanfall 2 nemôže objaviť v ponuke EA Access na Xbox One. Avšak dnes EA oznámila, že Titanfall 2 bude.

Konkrétnejší dátum pridania do Vaultu nebol oznámený, vydavateľ však vraví, že to bude už čoskoro. Dôvodov, prečo sa nakoniec predplatitelia tejto služby dočkajú hry, môže byť viacero. Jednak, ako som spomenul vyššie, mohla padnúť dohoda so Sony, takže už EA nič nebránilo v tom, aby hráčom na Xboxe doprialo viac radosti.

Alebo to môže súvisieť so slabými predajmi hry, o ktorých sme počuli už krátko po vydaní hry. V prípade, že sa situácia ani po toľkých akciách nezmenila, mohlo dôjsť k takémuto rozhodnutiu.

Čo však prekvapilo, je pridanie Battlefield 1 do ponuky EA Access Vault. Dochádza k tomu asi trištvrte roka po vydaní tejto hry a nie je celkom jasné, čo dohnalo EA k tomu, aby spravila výnimku a pridala úspešnú hru tak skoro.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Rado píše:

    ta sony a jej nezmyselné obmedzovanie je nehorázne!!!

  2. Danny píše:

    Pecka no.. pred 2 tydny sem si koupil titanfall..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *