Nemáš plán na leto? Tak bojuj o 10 000Kč a ďalšie ceny v Injustice 2 turnaji

Injustice 2

V živote hráča máš len dve možnosti – buď si Mortal alebo si Tekken. Veľakrát si pritom ani neuvedomujeme, kedy sa na nás tieto preferencie nalepili. Ja som s Mortalom začal ešte v detstve, na vietnamských kazetkách a tak nejak sa so mnou táto séria tiahne dodnes.

K Mortalu už patrí aj séria Injustice a pokiaľ si hral ten najnovší diel, potom môžeš svoje skilly uplatniť v hlavnom turnaji Injustice 2, ktorý sa koná 22.7.2017 v zábavnom centre FunArena Praha. Podobne ako v prípade turnaja v Tekken 7, aj turnaju I2 sa dá zúčastniť bez účasti na kvalifikačných turnajoch. Tie sa konali 13.6. a 24.6. cez PSN.

Takisto aj tento hlavný turnaj sa bude hrať na PS4. Ak si xboxer a chceš skúsiť svoje šťastie, potom by bolo asi fajn si trochu zatrénovať s Dualshockom 4. Aj keď ovládanie je vlastne úplne rovnaké. Organizátori pritom odporúčajú priniesť si vlastný ovládač. Nikto predsa nechce riskovať rozbitý ovládač :). Čo sa hrania týka, tak je zakázané úmyselne pozastaviť zápas.

Samotné zápasy sa hrajú štýlom Double Elimination na tri víťazné zápasy96 registrovaných hráčov sa rozlosujú do skupín, kde hrajú na dva víťazné zápasy. Hráči, ktorí majú záujem zúčastniť sa, sa musia registrovať najneskôr deň pred turnajommusia mať nad 18 rokov.

Odmeny

Víťaz hlavného turnaja získa unikátnu trofej Injustice 2, odmenu 10 000Kč (~380€) a kvalifikáciu na turnaj Injustice 2 ProSeries vo Veľkej Británii. Bude mu preplatená letenka aj ubytovanie.

Ak skončíš na druhom mieste, čaká ťa 3 500 Kč (~135€) a na treťom mieste 1 500 Kč (~60€). Všetci traja víťazi tiež dostanú mikinučiapkutričkokarty.

>> REGISTRÁCIA DO TURNAJA <<<

Wonder Woman Injustice 2

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *