UFO v GTA Online konečne potvrdené, stretnúť ho môžete aj vy

GTA V UFO Confirmed

Už minulý týždeň obletela herný svet správa, ktorá nenechala chladného žiadneho lovca ufónov v GTA. Minulý týždeň sa totiž podarilo zistiť, že Rockstar pripravuje misiu, ktorá by mohla raz a navždy odpovedať na záhadu, ktorou je grafika na Mt. Chilliad.

Tá pritom zjavne odkazuje na mimozemšťanov, ktorí v hre existujú, no hlavným postavám sa zjavili len v halucináciách. No a po dokončení hry na 100% sa zjavilo UFO pri Mt. Chilliad, čo bola zrejme narážka na slávny mýtus z čias San Andreas, kde sa mali objaviť aj také stvorenia ako Big Foot, duch CJ-ovej matky alebo dokonca Leatherface. Mýtom napomáhal vtedy aj hojný počet opustených a rozbitých áut v lesoch, vrátane jedného, ktoré samovoľne zišlo z útesu.

Už čoskoro sa však podarí jednu záhadu rozlúsknuť – UFO v GTA V. Ukázalo sa, že hráčov čaká nová misia v GTA Online, kde bude treba ukradnúť zásielku z havarovaného vesmírneho korábu. Toto UFO má havarovať v blízkosti vojenskej základe Fort Zancudo a čaká vás prestrelka s mimozemšťanmi a armádou, ktorá sa chce zmocniť zásielky ako prvá. To bolo všetko, čo sme zatiaľ vedeli.

Teraz však poznáme nové detaily. Team Guru zistil, že misiu je možné legitímne aktivovať – bola totiž ukrytá pred očami verejnosti celý čas! Podmienkou je, aby hráč dokončil 601 Gunrunning misií a následne začal novú Supply Run misiu medzi 21:00 a 23:00 herného času. Vtedy vám hra ponúkne exkluzívnu, jednorázovú krádež vecí z UFO.

 

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *