The Escapists 2 vychádza už budúci mesiac na Xbox One

The Escapists 2

The Escapists, hoci je to len indie titul, sa stretol s pozitívnymi odozvami a už jeho prvá časť si vybudovala dobré meno. A ako to už s dobrými značkmi býva, je čas na pokračovanie.

Team17 v spolupráci s Mouldy Toof Studios preto oznamujú nové detaily k The Escapists 2. Podobne ako v prvej hre, aj tu si musia hráči premyslieť svoj útek z väzenia. Aby však zachovali útek na slobodu pod rúchom tajomstva, je treba, aby hráči dodržiavali striktný rozvrh, snažili sa nezískať pozornosť hliadok, kradnúť alebo craftovať nástroje a nakoniec plniť questy pre ostatných väzňov.

The Escapists 2 stavajú na pôvodnom engine a opäť to je hra z pohľadu zvrchu. (Možno by stálo za zváženie vydať hru na 3DS, nech sa dá hrať aj na cestách? ;)) Grafika však bola trochu upravená a už nejde o čistý pixel-art, ale o niečo, čo by som prirovnal k prechodu z NES-ka na Nintendo64. Novinkou tiež bude drop-in-drop-out coop režim, ako aj versus mód pre 4 hráčov. Hrať sa dá online aj offline.

Hra vychádza 22. augusta/srpna 2017 na Xbox One za cenu 19,99€. Hra tiež vyjde v krabicovej verzii. Niektorí zahraniční predajcovia tiež dostanú edície s bonusovou väznicou uprostred džungle – The Glorious Regime. Ako bonus k tým 10-tim, ktoré už sú v hre.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *