Remedy hovorí o novej, multiplatformovej budúcnosti

Remedy Alan Wake

Fínski Remedy Entertainment boli dlho pod Microsoftom, za ten čas vašk vydali len tri Xbox tituly: Alan Wake, Alan Wake’s American Nightmare a Quantum Break. Ich ďalší veľký hit – Project 7, bude multiplatformový.

Vydanie a financovanie vývoja tohto titulu budú mať na starosti 505 Games, ktorý je známy prevažne pre vydávanie menších nezávislých projektov. Čo je, vzhľadom k ambicióznosti Remedy, neobvyklý krok. Sam Lake však vraví, že Remedy túžilo po vydávaní multiplatformových titulov. Doposiaľ mali partnerstvo s Microsoftom, ktoré si chvália, Lake však vraví, že s novým projektom chcú zaujať čo najširšie publikum.

Odhalil tiež, že v súčasnosti pracuje Remedy na troch veciach. Prvou je vyššie spomenutý Project 7 (P7), druhým je príbehová kampaň pre CrossFire 2 (Windows) a na koniec pracujú na engine Northlight. Na tomto engine je postavená aj dvojica hier. Zaujímavé je, že Remedy v prípade P7 hľadá spôsob, ako predĺžiť hernú dobu – a to aj multiplayerom. Je teda možné, že ďalšia hra bude mať MP? Možné to je.

Alan Wake

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *