Wolfenstein II: The New Colossus rozpúta krviprelievanie v 4K HDR na Xbox One X

Wolfenstein II 4K HDR

Wolfenstein II: The New Colossus patrí k ďalším hrám, ktoré majú potvrdenú podporu pre Xbox One X. A hráči sa majú na čo tešiť! Potvrdené je 4K HDR.

Potvrdil to Microsoft cez informačnú stránku hry, kde pod hru doplnil trojicu značiek. Prvou je 4K Ultra HD. Čo znamená, že hra beží pravdepodobne v natívnom 4K, prípadne si v intenzívnejších scénach dopomôže technikami ako je checkerboarding. Ďalším vylepšením bude už spomínané HDR, takže tí, ktorí majú televízor s HDR podporou, sa môžu tešiť na krajšie, živšie farby. Mimochodom, HDR bude tým pádom podporované aj na Xbox One S.

Treťou nálepkou je Xbox One X Enhanced. Čo znamená, že hra sa ešte dočká nejakých dodatočných grafických vylepšení na tejto konzole. Teoreticky to môže znamenať vyššie detaily nielen pri hraní v 1080p, ale aj v 4K. Pri vydarenej optimalizácii dvoch predošlých hier od id Software – Wolfenstein: The New Order a DOOM, by nás to neprekvapilo.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    Na to jsem velice zvědavý a moc bych si přál bezproblémové 4k. To by vzalo vítr z plachet všem , co tvrdí, že spojení XOX a 4k je blbost. Mimochodem, skoukl jsem video při uvedení Playstation Pro (Indian) a hned na začátku se ohání 4k…Úsměvné.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *