Microsoft priblížil detaily o akcii Xbox @ Gamescom 2017

Xbox at Gamescom 2017

Tohtoročná MS E3 konferencia bola skutočne veľkolepá, no ako prezradila spoločnosť v posledných dňoch, nebolo to všetko. Časť oznámení si Microsoft odložil na Gamescom, kde plánuje bližšie prezentovať niektoré hry a tiež oznámi nejaké novinky. Bude ich ale menej.

Microsoft teraz priblížil svoje plány na Gamescom 2017 v Kolíne a prezradil, že toto bude vôbec prvýkrát, čo si hráči v Európe budú môcť zblízka pozrieť Xbox One X a dokonca si na ňom aj zahrať. Dokopy tu bude 27 hrateľných ukážok z nových hier, ktoré vychádzajú na Xbox One a Windows 10. Medzi hrateľnými titulmi bude aj Forza Motorsport 7Sea of ThievesAge of Empires: Definitive Edition.

Všetko to vypukne v nedeľu…

Už v nedeľu 20. augusta/srpna bude Microsoft vysielať špeciálny Xbox@Gamescom stream, v ktorom sa dozvieme najnovšie novinky a oznámenia týkajúce sa Xbox One X. V hlavnej roli bude Graeme Boyd (@AceyBongos) a šéf Xbox Germany Mai Graeff (@GMaxee). Okrem noviniek tu uvidíme aj gameplaye, rozhovory s vývojármi a ďalšie. Bude tu zároveň zopár prekvapení a rozdávačiek pre tých, ktorí budú sledovať cez Mixer.

pondelok 21. augusta/srpna sa pre zmenu organizuje špeciálny Age of Empires @ Gamescom stream. Microsoft si tu pripomenie 20. výročie značky a ukáže gameplay z pripravovaného 4K remastru prvej hry. Show bude taktiež vysielaná cez Mixer.

Nebude chýbať ani Xbox FanFest (22.8.) a Xbox Booth, kde sa bude dať zahrať na Xbox One X. Microsoft upresnil, že konzoly sa budú nachádzať v Hale 8 pri severnom vchode do Koelnmesse.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *