Mantis Burn Racing v 4K 60fps a antialiasingom na Xbox One X

Mantis Burn Racing

Že je Xbox One X beštia, o tom niet pochýb. Nemá problém spustiť hry v 4K 60fps a dokonca Titanfall 2 na ňom bežal v 6K rozlíšení. Ako chce tento výkon využiť Mantis Burn Racing?

Zábavné závody, ktoré sa hrajú z pohľadu zvrchu, bežia už na PS4 Pro v natívnom 4K rozlíšení pri 60fps. Pretože je oproti nemu Xbox One X až o 50% výkonnejší, hráči na tejto konzole môžu očakávať dodatočné grafické vylepšenia.

Mantis Burn Racing
Mantis Burn Racing
Developer: VooFoo Studios
Price: SG$19.90

Aby hra bežala v 4K 60fps na PS4 Pro, VooFoo Studios museli vypustiť niektoré grafické efekty – detaily častíc a menej precízne tiene. Tieto vylepšenia však Xbox One X poskytne. Ako bonus ponúkne antialiasing. O ňom sme doteraz počuli len v spojitosti s hraním hier v 1080p rozlíšení, kde Xbox One X využije SSAO na zdokonalenie grafiky. Antialiasing pri 4K rozlíšení však ďalej zdokonaľuje už tak krásnu, ostrú grafiku a prináša dodatočnú čistotu obrazu.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *