Kúpte si Xbox One X a dostanete k tomu 4K TV – alebo naopak

Xbox One X

Kým Sony prišlo minulý rok len s upgradovanou verziou svojej konzoly, Microsoft to chystá agresívne roztočiť so 4K televízormi.

Okrem toho, že Microsoft plánuje prezentovať 4K hranie na novej konzole, spoločnosť tiež plánuje predstavovať špeciálne bundle konzol. Vlastne tak chce pokračovať v tradícii, kedy ku konzole dostanete nejaký ten bonus. Lenže teraz to nebude ani stojan, ani hra. Bude to 4K televízor.

Phil Spencer cez Twitter potvrdil, že Microsoft chystá špeciálne ponuky, v rámic ktorých záujemcovia okrem nového 4K Xboxu dostanú televízor, s ktorým si vychutnajú Forzu 7, Crackdown 3 a mnohé ďalšie tituly na maximum. Takéto akcie budú s istotou prebiehať v USA, ale či sa dostanú aj do Európy a či budú aj u nás, je v tejto chvíli otázne. Teoreticky tu je možnosť, že akciu budú vybraní veľkopredajcovia elektroniky.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *