Escape from Tarkov: Bettlestate Games ohlasuje spustenie uzavretého beta testovania

TLAČOVÁ SPRÁVA: Battlestate Games ohlasuje nové štádium vývoja hardcore online FPS Escape from Tarkov – začiatok uzavretého beta testovania. CBT prístup bude poskytnutý všetkým majiteľom early access balíčkov.

Prijímanie hráčov sa uskutočni vo vlnách, ale rozumne čo najskôr to pôjde. Do týždňa dostane každý majiteľ balíka emailovú pozvánku. Hráči, ktorí zakúpili early access balíčky skôr ako ostatní, budú pustení k testovaniu skôr. Noví používatelia sa budú môcť pripojiť k ostatným beta testerom ihneď po skončení prvej vlny.

Po začiatku novej fázy hra dostáva značný počet aktualizácií: prvá časť najväčších lokácií z hier – Shoreline, prepracovaný zostatok existujúcich miest a nové miesta na preskúmanie, viac užitočných predmetov, liekov a vybavenia, pokročilý arzenál zbrani a úpravy zbraní, vyváženie systému hospodárstva a poistenia, ako aj všeobecným chat na vyhľadávanie informácií alebo spoločníkov do raidov.

„V posledných mesiacoch sme urobili neľahkú prácu optimalizujúcu rýchlosť a stabilitu hry, opravili veľa chýb. Našou hlavnou úlohou je urobiť hru bezproblémovou pre každého. Preto dúfam, že hráči pochopia opatrenia, ktoré sme prijali s postupným prijímaním. Samozrejme, vývoj hry tu nekončí. S každou následnou aktualizáciou bude rásť s funkciami a obsahom, akonáhle budú pripravené. Napríklad uzatvorené beta testovanie sa čoskoro rozšíri pomocou systému úloh,“ prezradil Nikita Buyanov, šéf Battlestate Games.

Štúdio tiež poznamenáva, že pre uzavreté beta testy neexistuje žiadna dohoda o nezverejnení informácií. Všetci používatelia majú teraz právo vytvárať, ukladať a zdieľať snímky obrazovky a videá, vysielať svoje herné a odosielané herné materiály online.

Jiří Růžek

Xboxerem jsem se stal v roce 2013, s hrami jsem ovšem díky GTA: Vice City začal již o deset let dříve. Mezi mé oblíbence se řadí především open-worldovky typu Saints Row či Grand Theft Auto, nepohrdnu ovšem ani nad dobrými arkádami nebo rage hrami jako NHL a Tekken. Mé ostatní zájmy se pak točí především okolo rock'n'rollu a politiky. Pozoruhodná dvojice, co? Na Xbox Live jsem k nalezení pod gamertagem Geousek.

2 komentáre

  1. Bambin píše:

    Neviete,ci to bude v buducnosti aj na Xbox X

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *