Pripravuje Rockstar nový Midnight Club?

Vidím logo Rockstar a hneď za ním nasleduje výhľad na hernú repliku Los Angeles. Nie nie, to nie je zážitok z GTA V – je to spomienka na Midnight Club.

Od vydania posledného dielu ubehlo veľmi veľa rokov, veď MCLA vyšlo ešte počas toho dlhého čakania na oznámenie prvého traileru Grand Theft Auto V. No už vtedy to bola graficky dostatočne dôveryhodná hra na to, aby sa z nej dal sfejkovať prvoaprílový trailer na GTA V. (Yup, ten som spravil ja a stále sa mi nechce veriť že má 1,3 milióna videní ?).

Závody na spôsob Rockstaru mali vždy niečo do seba aj vďaka svetu, tuningu, kariére a závodom, ktoré vás vedeli potrestať naozaj nekompromisne! A vyzerá to, že Midnight Club čoskoro dorazí aj na Xbox One. Na internete sa totiž objavili fotky z novej hry, ktorá nesie názov jednoducho Midnight Club a ukazuje, že jedným z áut bude klasický Nissan Skyline GT-R R34. Z toho môžeme usúdiť, že hra nezabudne na tuning a že MC bude opäť hlavne o japonských autách. Veď ešte aj názov hry je odvodený od japonského autíčkarskeho gangu!

via Comicbook

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *