Microsoft oznámil nový, menší Xbox Wireless Adaptér pre Windows 10

Aby Microsoft zabezpečil funkčnosť Xbox One ovládaču na počítačoch, musel vydať špeciálny adaptér, ktorý zabezpečoval pripojenie. No presne tak ako zvyšok pôvodného Xbox One zážitku, aj tento adaptér bol veľmi veľký.

Microsoft zrejme uznal, že nikto nechce mať k PC pripojenú obrovskú pixľu (7,6cm!!!) a konečne spravil to, čo mohol spraviť už pred rokmi. Predstavil nový Xbox Wireless Adapter pre Windows 10, ktorý je až 66% menší, než pôvodný. Dnes už má teda rozmery bežného USB kľúča, na ktorom sa pýši logo Xbox a svietiaca LED-ka v prípade, že je k nemu pripojený ovládač.

Dokopy podporuje tento adaptér až pripojenie 8 ovládačov, s ktorými sa tak dajú kedykoľvek hrať hry vo Windows 10. Kým pôvodný adaptér po úvodnej kritike podporoval aj Windows 7 a 8.1, tento nový adaptér už zjavne podporu starších systémov vypustil. Využiť sa dá samozrejme v kombinácii so všetkými Xbox One controllermi a to aj s tými novšími, ktoré už obsahujú Bluetooth anténu.

Nový adaptér začne byť dostupný za 24,99€ už 8. augusta/srpna v USA, onedlho dorazí aj do Európy. Microsoft tiež začne predávať bundle v cene 79,99€.

Xbox One Wireless Adapter

Pôvodný Xbox Wireless Adapter bol veľký a nepraktický

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *