Potvrdené: Dynasty Warriors 9 ponúkne gigantický stredoveký openworld na Xbox One

Dynasty Warriors 9

Dynasty Warriors nepatrí v našom regióne k najobľúbenejším značkám, najnovší diel si však zaslúži pozornosť. Koei Tecmo totiž potvrdilo, že najnovší, najväčší diel v histórii vyjde nielen na PS4, ale aj na PC a Xbox One.

Dynasty Warriors 9 je rebootom značky, ktorý, ako sa zdá, chcú vývojári ponúknuť všetkým. Kým predošlé časti boli hack-n-slash levelovkou, najnovší diel je už skôr stredoveká RPG v otvorenom svete. Čiže skoro ako Kingdom Come: Deliverance. Je však výrazne väčšia.

Koei Tecmo totiž plánuje do otvoreného sveta zasadiť gigantickú repliku stredovekej Číny, ktorá ponúka rozľahlé púšte, džungle, planiny aj zasnežené hory. Aby ste mali prehľad o veľkosti sveta, tak len prekročiť samotnú Žltú rieku trvá 5 minút reálneho času. Svet ponúka až 10 veľkých miest (zmenšené historické verzie skutočných) a hromadu dediniek.

Hra má tiež striedanie dňa a noci, ako aj dynamické počasie, ktoré má vplyv aj na obtiažnosť. Nepriateľov v noci či daždi trápi znížená viditeľnosť, takže plnenie misií v noci môže byť jednoduchšie. Na ponuku misií bude mať vplyv aj to, akú postavu si zvolíte. V Dynasty Warriors 9 ich bude hromada a mnohé budú mať iný dej. Pretože niektoré žili v inej dobe, mapu čakajú drobné obmeny.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *