Takto sa Sony pripravilo na vydanie Xbox One X

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds

7. november/listopad je dátumom, kedy sa na trh dostane nová konzola Xbox One X a jej launch sprevádzajú tri hry – Crackdown 3, Super Lucky’s Tale a Middle-Earth: Shadow of War. A prekvapivo aj nová expanzia od Sony.

Sony totiž oznámilo, že príbehovú expanziu Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds vydá v rovnaký deň, kedy Microsoft vydá svoju novú konzolu. V novej expanzii sa hráči vydajú na sever do zasneženej a zľadovatelej divočiny, kde na hrdinku Aloy čaká nové dobrodružstvo a boj o prežitie v neúprosných podmienkach.

Expanzia bola predstavená na E3, zatiaľ bez bližšieho dátumu. Teraz sa však zdá, že expanzia pre jednu z najpopulárnejších (ak nie najpopulárnejšiu) PS4 exkluzivitu vyjde v rovnaký deň ako dve AAA hry, jedna AA hra a nakoniec jedna 4K konzola. Jedna s možnosťou renderovať hry v skutočnom 4K.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    Sony je už s takýmto prístupom trápne. Nevedia už koho ohovárať, znevažovať. Sony je najhoršia firma!!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *