Zahrajte si Duck Hunt priamo v Halo 5!

Duck Hunt Halo 5

Pamätáte sa na to, ako ste kedysi držali v ruke pištoľ a strieľali ňou po kačiciach na obrazovke? Duck Hunt je dnes už dosť stará hra, technicky však predbehla dobu a niet divu, že sa o nej píše ešte aj dnes.

Na internete si tak možno prečítať články o tom, ako fungovala hracia pištoľ v čase CRT televízorov a 8-bitových konzol. Alebo ak hráte Halo, potom si môžete stiahnuť Duck Hunt priamo do Halo 5. Nejedná sa o žiaden tajný easter egg, ale o „mapu“, ktorú vymyslel niekto z fanúšikov oboch hier. Dostupná je samozrejme cez Forge Map Editor, ktorý je dostupný nielen v hre na Xbox One, ale aj ako samostatná aplikácia/hra pre Windows 10. Takže si Duck Hunt od autora Spartan Blood 1 môžete stiahnuť na obe platformy.

Minihra je rozdelená na dve časti. V prvom rade si je treba stiahnuť herný režim, ktorý funguje na princípe jedného strieľajúceho hráča a na hromade ďalších, ktorí majú možnosť vyhnúť sa smrti pomocou Energy Swordov. Toto sú takzvané „kačice“. No a potom je treba si stiahnuť priamo Duck Hunt mapu, aby to tomu dodalo tú správnu atmosféru.

 

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *