Už dnes večer uvidíme novinky na Xbox konferencii na veľtrhu Gamescom 2017!

Xbox at Gamescom 2017

Nie je to tak dávno, čo Microsoft predstavil Xbox One X na E3 2017 a už dnes večer sa nám táto nová konzola pripomenie opäť. Už dnes večer bude totiž prebiehať živé vysielanie Microsoft konferencie na veľtrhu Gamescom 2017 v Kolíne.

Na večernej konferencii, ktorá sa koná o 21:00 miestneho času, uvidíme niekoľko noviniek o Xbox One X a tiež by sme mali uvidieť zopár nových hier. Podľa slov Phila Spencera by sme ale nemali očakávať priveľa noviniek, predsa len ide o menšiu udalosť než akou je E3. Pokiaľ sú úniky pravdivé, potom by sme mohli vidieť napríklad ReCore: Definitive Edition alebo oznámenie launch day edície Xbox One X, pomenovanej Project Scorpio Edition. To by mal byť ale iba zlomok z toho, čo reálne uvidíme. A Microsoft sľubuje, že mnoho z toho, čo na konferencii uvidíme, bude mať svetovú premiéru.

Konferencia bude vysielaná cez Mixer.com a cez službu Mixer na Xbox One.

Už zajtra o takom istom čase Microsoft odštartuje oslavy 20. výročia Age of Empires a pri tejto príležitosti si účastníci aj diváci budú môcť poprvýkrát vychutnať gameplay zo 4K remastru pôvodnej hry. Ten vychádza exkluzívne cez Windows Store s podporou Xbox Live achievementov a multiplayeru.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *