Bethesda vyvíja open-worldovú RPG Game of Thrones

Xbox One Game of Thrones

Na úspechu Game of Thrones sa chce zjavne zviesť aj Bethesda. Podľa nových informácií zrejme pripravuje hru práve z tohto univerza a zrejme nebudeme ďaleko od pravdy, keď povieme, že bude mať blízko ku TES.

Existenciu hry naznačil americký reťazec Target, ktorý do svojej ponuky zaradil Bethesda: Game of Thrones, zatiaľ bez bližších detailov. Ak by sme sa ale mali držať starších indícií od Bethesdy, potom môžeme čakať, že hra ponúkne masívny otvorený svet (žeby celý Westeros?). Mapa hry má byť približne rovnako veľká a pri jednom z troch tajných projektov ešte väčšia, než na aké sme u tety Bethy zvyknutí.

Zaujímavé je pritom, že Bethesda dostala ponuku na vývoj Game of Thrones hry už pekných pár rokov dozadu, v čase, kedy vyvíjala pôvodný Skyrim (2011) ale ponuku odmietla. Bethesda tento krok, vzhľadom k rastúcej popularite série, oľutovala a teraz pracuje na titule, ktorý mohol vyjsť ešte na Xbox 360.

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *