TauCeti: Unknown Origin nemusí mať ďaleko od reality, hviezdu obiehajú dve obývateľné planéty

TauCeti Unknown Origin

Vytvoriť vesmírnu hru a trafiť sa do reálnej lokality? To chce sakramentskú zhodu náhod. Okrem toho, že sa takýto triumf podaril procedurálnemu generovaniu vesmíru v Elite: Dangerous, tak podobný úspech môžu sláviť aj zlaté české ručičky.

Štúdio BadFly Interactive totiž nedávno predstavilo svoju novú hru Tauceti: Unknown Origin, ktorá sa odohráva na obývateľnej planéte pri hviezde Tau Ceti. Táto hviezda bola dlhodobo v hľadáčiku astronómov. Existovala totiž domnienka, že okolo Tau Ceti môžu obiehať planéty, čo sa nedávno potvrdilo. Ba čo viac, planéty sú v obývateľnej zóne, takže na nich môže existovať alebo vznikať život.

Tau Ceti Planetary System

Svoj pohľad na to, ako by mohol mimozemský život vyzerať, nám poskytne česká hra, ktorá sa odohráva v budúcej minulosti. Kým ľudstvo z planéty Zem dokáže posielať ľudí na medzihviezdne lety, planétu v súhvezdí Velryby obývajú dinosaury, draci, obrovské pavúky (fuj) a praľudia.

Hra má ponúknuť otvorené prostredie, v ktorom je možné chodiť, plávať aj jazdiť na strojoch. Nebude chýbať ani široká ponuka zbraní či crafting. V neposlednom rade hra ponúka multiplayer pre 8 hráčov a tak nejak mám z traileru pocit, akoby išlo o českú odpoveď na nie príliš vydarený launch Mass Effect: Andromeda.

via Živé.sk

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *