Chcete Xbox One X? Predobjednávajte, lebo nebude, tvrdí Microsoft

Xbox One X Project Scorpio Edition

Už fenomenálne predobjednávky Xbox One X „Project Scorpio“ edície boli náznakom toho, že Microsoftu sa lauch novej konzoly podaril. No vyčkávať by podľa Aarona Greenberga nemali ani tí, ktorí čakajú na klasický model.

Podľa neho je veľmi možné, že konzola bude po vydaní vypredaná a preto záujemcom radí, aby si konzolu predobjednali čím skôr, aby mali 100% istotu, že ju budú mať. Určitý podiel na nedostupnosti nových Xboxov bude mať zrejme aj ohlásené partnerstvo so Samsungom v USA. Tam totiž spoločnosť ohlásila špeciálnu spoluprácu, pri ktorej hráči dostanú za zvýhodnenú cenu Xbox One X a 4K QLED TV od Samsungu. Samozrejme ide o plnohodnotnú televíziu, ktorá okrem 4K rozlíšenia podporuje aj HDR10, čo sa odrazí na krajších a realistickejších farbách.

via GamingBolt

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. Rado píše:

    Ako taká predobjednávka jak je tu v ČR a SR stojí zahovno. Predplatené je to dávno, taká alza dodnes nevie či sa ti xbox újde a ešte sa dušuje, že cena sa može zmeniť a každý bude musieť ešte aj doplácať. Inak predobjednávky trebárs v Írsku už dostali pred 10 dňami kupci potvrdenie, že xbox budú mať pri vydaní. Tu sa absolútne nič nepohlo. Toto je naprd systém.

  2. StriderCZ píše:

    Volal jsem svému „dvornímu dodavateli“, objednal Xbox a čekám na odpověď. Přeji MS úspěšný start, ale kdyby se na mně 7.11. nedostalo, tak bych byl hooodně zklamaný.

    • Rado píše:

      Tak ak sa nedá rezervovať, majú dať vopred vedieť, ale čakám od spustenie objednávok jak pako. Alza – obchod bohov.

  3. StriderCZ píše:

    Upřímně, Alza mi leze na nervy s těmi otravnými reklamami v televizi…

  4. Jaromír Miko píše:

    Ja mám konzoly a príslušenstvo cez ProGamingShop / SuperGamer.cz a spokojnosť, z Alzy mám zvukovú výbavu

  5. KoubecX píše:

    Objednejte si to přímo z MS Store, tam to budete mít jistější než v nějaké Alze.

  6. Luboš píše:

    Nejsom zastanca PlayStation, ale to aké exkluzivity ponúka xbox, si myslím že kúpa xbox one x sú vyhodené peniaze. Mňa osobne moc závodne hry nebavia, a hry ako Halo alebo Gears of War si radšej zahrám na PC. Predsa len sa hrajú FPS hry lepšie s klávesnicou a myšou ako s ovladačom. ČISTO MÔJ NAZOR.
    PS: Nemam ani Xbox ani Playstation.

    • Jaromír Miko píše:

      S tými exkluzivitami je to veľmi individuálne, paradoxne najpredávanejšie na Xbox One aj PS4 sú multiplatformy ako FIFA, GTA alebo Call of Duty. Mne sa FPS-ky hrajú fajn s ovladačom aj klávesnicou, ale pri profi hraní je predsa len lepšia klávesnica + myš. No a stratégie a hry typu Diablo III hrám len na PC pretože inak sa tie hry ani hrať nedajú

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *