Microsoft bude dávať Destiny 2 zadarmo k Xbox One S

Destiny 2

Marketingové práva na Destiny 2 síce vlastní Sony, pri druhom pokračovaní sú ale podmienky o niečo voľnejšie a tak môže o hre hovoriť aj Microsoft. Ten síce o hre nehovorí, zato si prichystal poriadny marketingový trolling voči Sony.

Microsoft totiž v zahraničí rozdáva Destiny 2 zadarmo k Xbox One S. Ešte nevydaná hra je totiž zalistovaná v akčnej ponuke po boku hier, ktoré už dávno vyšli. Medzi nimi nájdeme napríklad Madden NFL 18, For Honor, The Crew, Forza Horizon 3 alebo The Division. Naproti tomu Sony plánuje predávať exkluzívny bundle s limitovanou bielou PS4 Pro, ktorý je však oproti Xboxu výrazne drahší. Kým konzola od Sony stojí 449,99€, Xbox One S sa pohybuje v najlacnejšej konfigurácii už na úrovni okolo 250€.

V konečnom dôsledku tak hráči, ktorí majú záujem konkrétne o túto hru, nemusia nutne kupovať bundle s PS4 Pro, keďže môžu dostať konzolu + hru (od Microsoftu) za takmer polovičnú cenu. Od Microsoftu tak ide o celkom vtipný krok, ktorý zrejme spravil preto, aby si z konkurencie vystrelil na poslednú chvíľu.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    Super, MS vytrel Sony zrak. Len sa pýtam prečo to nieje aj tu. Čo my sme horší, jak zbytok únie?

  2. Rado píše:

    MS by bol ešte vtipnejší, keby hru dal zadarmo k xboxone X. 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *