Forza Motorsport 7 je hotová, demo príde o pár dní

Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 práve dosiahla status gold a tak je už hotová. Teraz už hra zamieri do lisovne, kde sa začnú v nasledujúcich dňoch tlačiť prvé fyzické kópie hry, ktoré sa dostanú do obchodov 3. októbra/října 2017. Hru si ale zahráme už skôr, dostane totiž oficiálne demo.

Demo hry vychádza už 19. septembra/září a stiahnuť sa bude dať ako na Xbox One, tak na Windows 10. Či aj s podporou Xbox One X, to nevieme, ale keby aj nie, ono to vlastne až tak nevadí, pretože dnes majú konzolu jedine ľudia v Redmonde. Demo verzia je vlastne totožná s verziou, ktorú si mohli ľudia zahrať na E3 a Gamescome. Ponúkne trojicu závodov:

  • Dubai (Jebel Hafeet Pass) – Porsche 911 GT2 RS
  • Mugello – Mercedes-Benz Tankpool
  • Nürburgring Grand Prix – Nissan NISMO GT-R LM

Za zmienku rozhodne stojí, že demo pre Windows 10 bude obsahovať aj Benchmark mód, takže hráči budú môcť otestovať svoj hardvér a zistiť tak, ako pobeží hra na ich PC.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *