L.A. Noire vychádza na Xbox One X s podporou 4K!

LA Noire

Rockstar Games zareagovali na predošlé fámy a oznámili, že ich kultová detektívka L.A. Noire vychádza tento rok znovu v remastrovanej podobe pre Xbox One, s podporou 4K pre Xbox One X, a ďalšie platformy.

Rockstar oznámil, že remastrovaná verzia pobeží v natívnom 1080p rozlíšení na Xbox One a PS4 a dočká sa 4K verzie pre Xbox One X a PS4 Pro, i keď na bližšie detaily o týchto verziách si ešte počkáme. Nateraz vieme, že balíček bude obsahovať kompletnú hru vrátane DLC a celé to je doplnené o množstvo technických upgradov. Medzi nimi nechýba krajší vizuál, realistickejšie oblaky a vylepšené osvetlenie, nová kinematická kamera, HD textúry a ďalšie novinky. Samotná hra vychádza na Xbox One vo vylepšenej podobe už týždeň po vydaní Xbox One X, 14. novembra/listopadu 2017.

LA Noire Remastered Xbox One X

Rockstar taktiež oznámil vydanie hry pre Nintendo Switch s podporou JoyCon ovládačov a pohybových gest a s kontextovými dotykovými tlačidlami na obrazovke. Na PC pre zmenu vychádza verzia LA Noire: The VR Case Files pre HTC Vive, ktorá obsahuje 7 prípadov upravených pre VR.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *