Lightfield kombinuje parkour, futuristické závody a split-screen a vychádza už tento mesiac

LightField

Že nás koncom septembra/září čaká hromada očakávaných titulov, nie je žiadne prekvapenie. Prekvapením je ale oznámenie novej hry Lightfield, ktorá vychádza už 26. pre Xbox One a PlayStation 4.

Nové indie závody od viedenského štúdia Lost in the Garden potešia hráčov, ktorí to majú radi bláznivé. Lightfield je totiž futuristickou závodnou hrou, ktorá si neberie inšpiráciu len z legendárneho Slipstream 5000. Titul totiž kombinuje prvky parkouru a umožňuje závodiť po všeličom – po stenách, v tuneloch a aj po okolitej architektúre. Iba tak si môže každý nájsť svoju vlastnú unikátnu cestu do cieľa.

Celé je to potom okorenené farebnými prvkami, ktoré pripomínajú TRON od Disney, čo dodáva hre veľmi špecifický vizuálny štýl. Rozhodne poteší, že hra okrem troch klasických singleplayerových režimov ponúka aj lokálny split-screen multiplayer pre 4 hráčov, ako aj online multiplayer. Celé to okorení elektronická hudba od rakúskeho interpreta Zanshina. Niet divu, že hra získala už niekoľko ocenení a dokonca bola nominovaná na GDC 2017 hneď v dvoch kategóriách!

Lightfield vychádza 26. septembra/září pre Xbox One a PlayStation 4 za cenu 19,99€.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *