Phil Spencer bol povýšený, je z neho Výkonný viceprezident hernej divízie Microsoftu

E3 Microsoft Phil Spencer

Keď sa tak spätne pozrieme na to, akým smerom sa uberá Xbox divízia pod vedením Phila Spencera, môžeme povedať, že divíziu naozaj zachránil pred škaredým koncom. Za to si vyslúžil významné povýšenie a spolu s ním sa na vyššiu priečku dostala aj celá Xbox divízia!

Microsoft totiž vyhlásil, že Phil Spencer je po novom Výkonný viceprezident hernej dívizie spoločnosti. Stáva sa tak v poradí 16. členom top manažmentu spoločnosti, čo má obrovský dopad na divíziu Xbox. Tá totiž doteraz spadala pod divíziu Windows & Devices a o osude Xboxu tak rozhodoval niekto vyšší. Phil Spencer bol teda len „manažér“ danej subdivízie.

Teraz, keď už je ale Spencer v top manažmente, znamená to aj, že Microsoft má konečne jasno v ďalšom pokračovaní Xbox rodiny zariadení. To by v podstate zodpovedalo aj tvrdeniu nášho zdroja, ktorý uviedol, že nečakane veľký záujem o Xbox One X zachránil zelené konzoly pred nie veľmi pekným osudom.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. StriderCZ píše:

    Super zpráva. V tomto pohledu by mi skoro nevadilo, kdyby se na mně 7.11. nedostal nový XOX…

  2. Danny píše:

    Potom co to dokázal otočit o 360stupňu si to zaslouží a přeju mu to.. a teď 5 AAA first party exlusivit 😀

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *