Marseille mCable: Kábel, ktorý dodá Xboxu antialiasing

Marseille mCable
Nájsť v dnešnej dobe HDMI kábel nie je problém, že? Veď ich majú pomaly vedľa rohlíkov v sámoške. No, ale nájsť kvalitné HDMI je už ťažšie. Nájdeme výrobcov ako Monster Cable alebo môžeme naraziť na čudo, akým je Marseille mCable Gaming Edition.

Firma Marseille totiž neposkytuje len štandardný HDMI kábel, ale rovno doň zahrnula celú čipovú sadu. Tá zabezpečuje, že hry nielen na Xboxe budú vyzerať krajšie. Čipset totiž zahŕňa miniatúrny grafický modul, ktorý zabezpečuje dve kľúčové veci: anti-aliasingupscaling.  Práve to je dôvod, prečo na výstupnom konci nenájdeme len HDMI výstup, ale aj USB kábel. Ten totiž slúži na napájanie onoho grafického „enginu“.

Marseille mCable Gaming Edition

Ako možno vidieť už vo videorecenzii nižšie a na niekoľkých porovnaniach, tak herná edícia káblu skutočne prináša vylepšenia, ktoré môžu urobiť niekomu radosť pri hraní hier z Xboxu 360, ktoré bežia v 720p a máme tieto konzoly pripojené k 1080p TV. Druhou vecou je Xbox One, kde viacero hier beží v 900p rozlíšení. Tu si nájde adaptívny upscaling menšie využitie ako pri X360, stále to však poteší.

Na počítači vie tiež zabezpečiť 1080p 120Hz a minimálny lag pod 1ms, čo ocenia hlavne hráči Counter-Striku. Inak na konzolách, kde hry bežia v určitom rozlíšení a pri stanovenom framerate, to je celkom jedno. Na počítači si je ale treba najprv nastaviť obraz, keďže tu kábel nevie až tak celkom presne detegovať vlastnosti monitoru.

Samotný kábel je dostupný na zakúpenie v troch dĺžkach, 90cm, 180cm a 270cm. Ceny začínajú na 120 dolároch.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *